Taozen Qigong – Herfst 2020

*Woensdag 20:00uur – 21:15uur, *Vrijdag 19:30uur – 20:45uur

*Deze lessen zijn zowel live als op Zoom te volgen.

8 Sundays  10:00 – 11:30uur

De eerste twee zondagen van de maanden september, oktober, november en december.

Het basisprogramma voor dit najaar bestaat uit Qi activering en het versterken van ons immuunsysteem- waaronder Wuji Zwemmende Draak, Drakenparel Qigong, Zàng-fǔ Gong (Interne Orgaanreiniging Qigong) en Tai Chi Chih (Tai Chi Ruler) Qigong.

Al onze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren qigong beoefenaars. Elke les begint met een korte meditatie (zazen) en eindigt met een herstelperiode. Met oefeningen die ons helpen te ontspannen en kracht te verzamelen. Oefeningen die ons  beschermen, vitaliseren, versterken en in balans brengen. Oefeningen om een eenvoudige dagelijkse routine van te maken, of simpelweg te beleven als losstaande bijeenkomsten om van te genieten als oases langs onze drukke levensweg.

Een energetische boost.

Wij concentreren ons op het soepel integreren van lichaamsfuncties, adem en intentie. De nadruk ligt op de praktische training. Theoretische en filosofische ondersteuning, illustraties en eventueel filmmateriaal zullen voor deelnemers gratis te downloaden zijn.

Zie ook 8 Sundays

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close