About

Julian Webber is in 1951 geboren in een mijnwerkers-dorpje in zuid Wales. Hij geeft al meer dan 30 jaar training in Tai Chi bewegingsleer, Chi Kung (Qigong) bio-energetischeleer en Zen mindfulness meditatie.  Hij is ook auteur en illustrator. Na een 6- jarige opleiding als kleurentherapeut in de Goethean Science Foundation, Clent, heeft hij zijn therapeutische werk verder uitgevoerd in Engeland, Frankrijk en Zwitserland.

In 1982 bracht zijn pad hem naar de kust van Nederland. Hier begon zijn Tai Chi leven onder de leiding van zen leraar Rudy van Cuyk en Grootmeester William Chi Cheung Chen, van wie hij, na 10 jaar intensieve training, zijn certificaat als Sifu (leraar/vader) kreeg.

Het verblijven in verschillende zen-kloosters o.l.v. Ch’an meester Ton Lathouwers en Zenmeester Fuden Nessi, hebben Julian de fundering geschonken om zijn leerweg verder te mogen ontwikkelen.

“In mijn lessen wil ik mensen helpen hun eigen zijn te ontdekken. Balans, rust en vertrouwen in jezelf zijn kernbegrippen in onze lessen. Met een regelmatige dosis humor. Het gaat mij niet alleen om wat wij doen, maar hoe. Ik heb de eer gehad om met grote meesters te mogen oefenen, maar mijn grootste leraren en inspiratiebronnen  blijven mijn leerlingen. Van harte welkom om deel te nemen aan mijn lessen”.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close