Herfst voorbereidingen

Wij zijn begonnen met voorbereidingsoefeningen voor dit jaargetijde. Alles staat klaar voor een grote overgang. Een tijd om terug te trekken, maar tegelijkertijd om onze krachten te realiseren en onderbouwen. Een tijd om goed te overwegen wat niet meer bij ons past. Een tijd voor geduld. Een tijd om ons beschermschild te gaan versterken. Balans herstellen tussen de buitenwereld en onze binnenwereld.

Ons verbindingsorgaan met de buitenwereld zijn onze longen. Om onze longenergie te ondersteunen en te versterken zijn wij begonnen met diepe ontspannings qigong (Fang Song Gong) om de invloeden van overprikkeling te verminderen, en geurige qigong (Xiang Gong) om te voorkomen dat wij uitgeput raken. Het wordt een heerlijke, ademende herfst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close